Om oss

Idén bakom ”hundar i alla väder” är att driva ett ”i ur- och skur-hunddagis” där hundarna får vistas utomhus i sin naturliga miljö hela dagarna och verkligen  får vara ”hundar i det fria”.

Pia Jensen

Pia är grundare och initiativtagare till ”hundar i alla väder” med många års erfarenhet av hund, hundhållning och har tränat/tävlat mycket agility, lydnad, jakt & spår. Pia har två Cavapoos, Tessa 3 år ”söt som ett troll och gör sig väl hörd i hagarna” och lilla Nikki 6 månader som hittar på hyss, bus och är ett riktigt charmtroll!

– Jag ser fram emot att träffa alla nya kunder och hoppas att vi får ett långvarigt och trevligt samarbete”.

Ulrika (Ullis) Bergsman

Ulrika är en del av ”Hundar i alla väder” sedan 2020. Hon har många års erfarenhet av hundar samt är uppvuxen på en liten gård och är van att få smuts under naglarna.

Hon är mycket passionerad i sitt yrke och har ett genuint hund intresse.

Karolina (Karro) Fonserius Halldin

Karolina är en del av ”hundar i alla väder” sedan 2021 och har snabbt blivit en i vårt gäng. Hennes intresse för djur har funnits sedan hon var liten, och har sedan flera år jobbat med djur och djurhållning. Hennes hjärta brinner speciellt mycket för omplaceringshundar då hon har en sådan hund själv.

Nikki Tronelius

Nikki är vårt nya tillskott på dagis som började hos oss i Augusti 2023. Då hon har många års erfarenhet av hästar är hon en stark och trygg ledare för våra dagishundar.