Om Hunddagis

Hunddagis – Hundar i alla väder är ett paradis för hundar där de får det där lilla extra och där stor möda läggs ner på att varje hund ska trivas och tycka att det är roligt. Vi delar in hela flocken i minst tre grupper (i olika hagar) med hänsyn till varje hunds storlek och behov. Det är inte ovanligt att mindre hundar vill umgås med större hundar och vice versa. Hundar i alla väder ligger ostört på Erstaviks ägor, här finns ingen genomfartstrafik eller annat som stör verksamheten bortsett från någon häst eller rådjur som passerar då och då.

Hundarna leker och umgås i våra inhägnade och skyddade hagar på 10 000 m2 med tillgång till rejäla utrymmen där vi kan gå in och mysa i värmen på vintern eller för att pausa om det regnar. Vi har flera vindskydd där hundarna kan gå in närhelst de vill om de känner för att vila eller bara vill vara ifred.

Under en stunds middagsvila får alla hundar varva ner, välja en skön liggplats eller dela korg med någon kompis. Varje hage har berikning i form av både en naturlig miljö där man kan leka, gräva eller bara hålla utkik och särskilt anordnade lekplatser där man klättra och balansera, var och en efter sin förmåga.